Bestilling henvises til tlf. 22597887

Graungaard Design

Glaskunst

Om os

Læs mere om Graungaard Design, tryk på nedenstående billede

Graungaard Design

Velkommen til Graungaard Design. Hos os er det kunden, der er konge eller dronning, og kun det bedste er godt nok til dig!

Her i min nye webshop kan du gå på opdagelse og finde ting til boligdekoration og gaveartikler til billige penge – lige fra 100 kroner og op.

Det behøver ikke koste en herregård at give din bolig et kreativt pift, eller finde en original og personlig gave til en, du holder af.

Min designervirksomhed er skabt ud fra en vision om at øge bevidstheden om, at der er forskel på unika og samlebåndsproduktion. Min mission er at gøre kunsthåndværk af god kvalitet tilgængeligt for alle, også for folk med en almindelig pengepung.

Det skal være slut med masseproduceret plastikpynt, fyldt med skadelige stoffer. Slut med vaser, tørklæder, puder og dækkeservietter, som er magen til alle andres. Hvorfor købe metervarer, når man kan få noget unikt til næsten samme pris?

Du kan roligt tænke i kvalitet og kreativitet, når du køber gaver eller pynter op i din bolig. Det er både sjovere og mere bæredygtigt. Og husk – dit hjem er dit slot!